Witamy,
Gość
|
TEMAT:
EasyEcu 3 - pytania 5 lata 6 miesiąc temu #2094
|
Hallo my englisch is not good Vetter for my is übersetzer polnisch deutsch please help mie or for my a Germany Software?
|
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
EasyEcu 3 - pytania 5 lata 6 miesiąc temu #2095
|
Please use google translate!
translate.google.de/?hl=pl&tab=wT There is no German software. Please write what engine do you have, what kind of trigger and what is your problem? |
EasyEcu 3 - pytania 5 lata 6 miesiąc temu #2096
|
Yes, English would be a better for understand
|
EasyEcu 3 - pytania 5 lata 4 tygodni temu #2235
|
na dniach mam zamiar kupić ee3+ a juz teraz zbieram informacje.
Rozumiem,że ten czujnik położenia wału bedzie działał poprawnie allegro.pl/oferta/czujnik-obrotow-walu-s...9-m50-m52-7881001744 , pytanie jak bym kupił jakis tani zamiennik np delphi , jak współpracują zamienniki z ee? czy lepiej kupowac oryginał? Następne pytanie czy do czujników temp. mogę podpinać zarówno ee jak i inne zegary? bo mam defi advance zd Ze schematów nie jasno wynika czy ee3+ ma wbudowany kontroler afr i wystarczy podpiąc do wejścia AIN1 samą sonde czy juz sygnał z kontrolera? Teraz patrze i na sklepie pisze ze jest wbudowany a na stronie głównej easyecu pisze ze z wykorzystaniem zewnętrznego kontrolera |
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ostatnia edycja: przez Hatsan.
|
EasyEcu 3 - pytania 5 lata 3 tygodni temu #2236
|
Kontroler jest wbudowany (wtedy podłączasz sondę LSU 4.9 do specjalnego złącza w EasyEcu), możesz też podłączyć zewnętrzny kontroler, który ma wyjście napięciowe 0-5 (charakterystyka seryjnie dostosowana do produktów firmy Innovatemotorsport).
Nie rozumiem dokładnie o co Ci chodzi z czujnikiem temp. chłodziwa, czy chcesz jeden czujnik współdzielić przez obe urządzenia? Raczej się tak nie da. Co do czujnika położenia wału to nie wiem przypadkiem czy z tym siemensem nie będzie problemu. Wiem, że któryś siemens to jakiś dziwny czujnik. Może użytkownik żeber mógłby podpowiedzieć jaki ma czujnik w swoim M50? |
EasyEcu 3 - pytania 5 lata 3 tygodni temu #2237
|
Z czujnikami chodzi mi czy mogę wziąć sygnał z czujnika temp. na easyecu i na wskaźnik ? to samo z egt czy z termopary moge wziac sygnał na wskaznik i SA?
A znasz z pamięci z czego mozna by czujnik połozenia wału wsadzic, żeby sprawdzony był z ee? |