Witamy,
Gość
|
TEMAT:
EasyEcu 3 - pytania 7 lata 3 miesiąc temu #1393
|
Sprawdz czy masz zaznaczone w project set ecu albo inny set niż backup.
Za tę wiadomość podziękował(a): lesiu.z
|
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
EasyEcu 3 - pytania 7 lata 3 miesiąc temu #1394
|
o, zadziałało. W project set miałem tylko backuop, zrobiłem save set as: i stworzyło mi nowy set "start" i wecie "start" mogę wszystko edytować, a w backup nie działa.
Na stacjonarnym mkompie mi wszytsko działa, ale tam nie przypominam sobie zebym coś z tymi setami kombinował. odpowie ktoś jeszcze co z cewkami? Pozdrawiam. |
EasyEcu 3 - pytania 7 lata 2 miesiąc temu #1403
|
Witam, zastanawiam się nad zakupem EE3 z wystrojeniem sobie poradzę.
Ale nurtuje mnie klima czy w EE3 idzie ustawić korekty silnika krokowego po włączeniu AC ?. Pozdrawiam |
EasyEcu 3 - pytania 7 lata 2 miesiąc temu #1404
|
Niestety nie. Ja mam klime, jedyna opcja to na mapie bawić się dawką paliwa i ustawieniami idle. Trochę zmienia się podcisnienie i tu musisz zrobić kompromis, żeby z i bez chodził w miarę stabilnie. Nie jest jak na ori ecu, ale do przyjęcia.
|
EasyEcu 3 - pytania 7 lata 2 miesiąc temu #1414
|
Witam. Mam problem z połączeniem się z EasyEcu 3+. Podłączam +12V do B2, oraz masę do wszystkich Power GND i ECU GND. Po podłączeniu zasilania diody na interfejsie migają przez kilka sekund, po czym gasną. Próbowałem z softem 3.4.2 oraz nowszymi. 3.4.2 przez sekundę do dwóch wykrywa podłączone ECU, ale to tyle. Z tego co mi wiadomo sterownik jest fabrycznie nowy i nieużywany, ale może mieć już ze dwa latka. Jakieś sugestie?
|
EasyEcu 3 - pytania 7 lata 2 miesiąc temu #1415
|
Nie odczytuje wersji oprogramowania w sterowniku? (na dole okna). Spróbuj jeszcze wersji EcuProga 3.5.2.
|