Witamy,
Gość
|
|
|
TEMAT:
problemy z ee3 6 lata 6 miesiąc temu #1712
|
Witam kupiłem niedawno nowy nie używany ee3+,paragon z zakupu z 03.02.17r.Podłączyłem masy i zasilanie udało się wgrać soft i firmware.Podłączyłem wszyskie kable ,przy próbie połączenia brak firmware nie mogę go znowu wgrać, ee przy włączonym zapłonie cały czas puszcza pompkę i cały czas otwiera wtryski(w pół sekwencji),przy próbie zakręcenia jebło z wydechu,proszę o porady
|
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
problemy z ee3 6 lata 6 miesiąc temu #1713
|
dziwna sprawa chciałem spróbować czy komp stacjonarny się połączy,obudowa komp zaiskrzya z silnikiem i wszystko się
połączyło ,jak stawiam komp na silniku to działa,jakieś sugestie?z góry dziękuję |
problemy z ee3 6 lata 6 miesiąc temu #1719
|
Urządzenie 100% sprawne,sprawdzone przez Przemka(poziom serwisu MISTRZ!).Winne było nie kompetentne poskładanie wiązki(Moje).Wszystkie piny polutowane auto łączy się jak trzeba i pali
|
problemy z ee3 6 lata 6 miesiąc temu #1722
|
Ja zawsze po zacisnieciu konektora łapie lutownica delikatnie, nie ma ryzyka, że coś nie łączy.
|
problemy z ee3 6 lata 5 miesiąc temu #1734
|
Afr uaktualnia odczyt co około paredziesiąt sekund(dobrze?).Włącznik LC ma być do pin w ee3+ i do masy tak?Załącza go jednorazowe kliknięcie czy musi być cały czas zwarte?Jakie dać wartości w LC żeby strzelało ładnie ogniem?
|
problemy z ee3 6 lata 5 miesiąc temu #1738
|
Co paredziesiąt sekund to źle. U mnie podaje właściwie na bieżąco, czasem pojawi się 1-2 sekundowy lag.
|
|
|