Witamy,
Gość
|
TEMAT:
Silniczek krokowy wolnych obrotów ( nie zawór) sprawdzenie i regulacja. 1 rok 1 miesiąc temu #3233
|
Cześć Witam,
Mam podłączony silniczek wolnych obrotów od LPG który sterował dawką gazu taki jak na zdjęciu, nie wiem na ile on się sprawdzi w tej roli, ale jak mogę go sprawdzić czy w ogóle działa i reguluje ? Oraz jak go ustawić w programie, bo w instrukcji chyba nie za wiele na ten temat jest napisane, o ile nie jest ona ostatnio uaktualniona. Będę wdzięczny za jakieś wskazówki. |
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
Silniczek krokowy wolnych obrotów ( nie zawór) sprawdzenie i regulacja. 1 rok 1 miesiąc temu #3234
|
Musisz poszukać pary cewek i podpinasz pod wyjścia stepper. Najlepiej poszukaj dokumentację od tego krokowego może są opisane piny. Jak dasz źle polaryzację to nie będzie działał poprawnie.
|
Silniczek krokowy wolnych obrotów ( nie zawór) sprawdzenie i regulacja. 1 rok 1 miesiąc temu #3235
|
Tak, to wiem, ale jak go sprawdzić czy w ogóle działa, bo przejścia ma na cewkach jak sprawdzałem miernikiem, a polaryzację też zamieniałem, raz na jednym uzwojeniu, raz na drugim.
|