Witamy,
Gość
|
TEMAT:
Parametry AFR 5 lata 8 miesiąc temu #1997
|
Jestem posiadaczem Innovate IC2
Po podłączeniu do DEC Gdzie będę mógł odczytać parametry AFR ? Jest opcja zobaczenia jakie są parametry w danej kratce tak jak w mapie 16x16 ? |
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
Parametry AFR 5 lata 8 miesiąc temu #1998
|
w logu wszystko ładnie widać, wybierasz sobie względem czego interesuje Cię afr i masz ładnie podane wszystko
|
Parametry AFR 5 lata 8 miesiąc temu #2003
|
kiedy będę wiedział i o ile w danej komórce podnieść a kiedy obniżyć i o ile parametry ?
Jeszcze jedno pytanie podłączając między którymi pinami muszę podlączyć rezystor i jak to zrobić Raczkuje w tych tematach trochę a wole zrobić to sam bo poprzednik mi trochę to pokręcił i muszę przegląd instalację od początku ponieważ nie pokazuje mi w progranie ani temp powietrza ani wody Wartości są z kosmosu |
Parametry AFR 5 lata 8 miesiąc temu #2005
|
Polecam zapoznać się z instrukcją obsługi, wiele Ci wyjaśni
www.ottomotive.pl/joomla3/images/stories...Manual%20DEC%20I.pdf |
Parametry AFR 5 lata 8 miesiąc temu #2010
|
Niby głupie ale wróciłem do intrukcji i pomogło
Jeszcze jedno pytanie co do kalibracji IAT i CLT Nie mam zielonego pojęcia jak zmierzyć jaką temp ma czujnik w danym momencie Można to zrobić z włączonym zapłonem , wykręcić czujnik z komory nagrzać go opalarką jednocześnie ogrzewając termomentr ? |
Parametry AFR 5 lata 7 miesiąc temu #2034
|
Boncza, najlepiej zaopatrzyć sie w termometr na podczerwień , w dec szkoda że nie ma, a powninno byc w którym momencie silnik korzysta z temperatury
|