Witamy,
Gość
|
|
|
TEMAT:
jak cofnąć zapłon w ee3+ ecuprog 2 lata 8 miesiąc temu #2940
|
Fajnie że będzie update! Czekam na pops and bangs! pozdrawiam.
|
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
jak cofnąć zapłon w ee3+ ecuprog 2 lata 7 miesiąc temu #2977
|
popsy , popsami a czemu nie strzela z wydechu przy odcinie , zmianie biegu ? poza tym posty z 2 miesiecy i dalej nie ma update
megawrzuta.pl/download/c45ddd6c40e5212bfa3999620266829a.html powoli mysle o zmianie ecu na coś bardziej rozwojowego . Nawet prosty Emerald k-3 ma więcej funkcji. sorry za offtopic. |
jak cofnąć zapłon w ee3+ ecuprog 2 lata 6 miesiąc temu #3000
|
EasyEcu3 wolno się rozwija ale jest tani w 2018 kupiłem go za 1200zł z kablem. A ten emerald to koszt ponad 800 funtów. Przydał by się kontroler elektronicznej przepustnicy bo w moim e46 co ma teraz 22 lata musiałem założyć przepustnice na linkę.Jak ktoś chce dużo funkcji to dużo wykłada z portfela.
|
jak cofnąć zapłon w ee3+ ecuprog 2 lata 6 miesiąc temu #3002
|
Czemu komputer za 4500zł ma nie mieć więcej funkcji? W zasadzie uzmysłowiłeś mi że za EE są za tanie. Poza tym flatshift już dawno jest:
Dodatkowo w obecnych czasach toczy się ciągła walka o komponenty, żeby w ogóle cokolwiek wyprodukować. Może gdyby ceny były takie jak emeralda to człowiek miałby czas na pisanie aplikacji i firmware. |
jak cofnąć zapłon w ee3+ ecuprog 2 lata 6 miesiąc temu #3008
|
strzelanie z wydechu zrobisz nawet na DEC.kwestia skontruowania mapy. Kucza dobrze pisze. Dzisiaj dostać komponenty do czegokolwiek graniczy z cudem, Ja kontroler do stuków budowałem miesiąc i to na średniej półki detalach bo ceny zabijają i odechciewa sie działać z takimi rzeczami. Co do zagranicznych sterowników. CO z tego ze mają miliony opcji jak nikt tego w PL nie chce ruszać
|
|
|