Witamy,
Gość
|
TEMAT:
Strojenie po AFR 6 lata 3 miesiąc temu #1806
|
Spróbuj wywalić oba pliki i zobacz czy się aplikacja uruchomi czy nie. Jaki to system operacyjny? Win 10? Możesz też zainstalować na innym dysku niż C i tam zrobić podmiankę plików.
|
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
Strojenie po AFR 6 lata 3 miesiąc temu #1813
|
Pliki wywalone, aplikacja się uruchamia. System to win 7 a zainstalowane jest na dysku D.
|
Strojenie po AFR 6 lata 3 miesiąc temu #1817
|
Do końca tygodnia przygotujemy aplikację, w której na sztywno zapiszemy charakterystykę i to powinno rozwiązać sprawę.
Ps. wysłałem na maila link do pobrania pliku. Jeżeli ktoś jeszcze potrzebuje to proszę o maila. |
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ostatnia edycja: przez Kucza.
|
Strojenie po AFR 6 lata 2 miesiąc temu #1822
|
Podepnę się z pytaniem czy można podłączyć do dec'a stag afr by rejestrował afr i można było po jeździe zobaczyć gdzie mu podlać a gdzie odlać paliwa?
|
Strojenie po AFR 6 lata 2 miesiąc temu #1824
|
Tak można. To właśnie przećwiczone zostało z userem Konrad. Potrzebne są dwie rzeczy (podmiana pliku konfiguracyjnego, przeczytaj ten temat, plik jest do pobrania) oraz podmiana pliku PiggyProg.exe, musisz podać maila to podeślę Ci linka do pobrania.
|
Strojenie po AFR 6 lata 2 miesiąc temu #1825
|
To i ja poproszę, ułatwi mi to sprawę, bo mam dostęp do Staga.
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. |